טורט אגוזים כשרה לפסח ! ופרווה!
V4HJQ38OHL
-
₪
-
מחיר חבר מועדון:
₪0 -
אפשרויות:טורט אגוזים כשרה לפסחתבנית אנג'ל קייק₪84.90פעמון רגל עץ קוטר 29₪161.00פעמון עוגה אקרילי קוטר 29₪178.00בחרו אפשרות אחת לפחות
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
משלוח חינם מעל ₪500.00
טורט אגוזים כשרה לפסח !! ופרווה.
הנה סוף סוף קיבלתם עוגת פרווה 😎
כל כך רכה כל כך טעימה ועם מינימום מצרכים.
זו עוגה שתרצו להכין בלי קשר ובכל ימות השנה כי היא כל כך קלה
ומקבלת לתוכה אין סוף שדרוגים באהבה גדולה.
אני אוהבת אותה נטולת כל פינפון , מעט אבקת סוכר וגם אותה לא חייב וכוס תה נענע בצד ויש לי חג .
מצרכים :
6 ביצים L או 7 M מופרדות בטמפ׳ החדר
180 גר׳ אגוזי מלך קצוצים
50 גר׳ קמח תפוח אדמה (5 כפות מידה)
5 גר׳ אבקת אפייה (חצי שקית = כפית ורבע )
שלוק מחית או תמצית וניל
150 גר סוכר ( 1/2 כוס + 5 כפות מידה)
עוד 50 גר׳ סוכר( 1/4 כוס פחות כף )
* מחממים תנור ל- 170 מעלות טורבו.
בקערה בינונית טורפים יחד חלמונים + 150 גר׳ סוכר לאיחוד.
מערבבים קמח תפוח אדמה ואבקת אפייה ומוסיפים לתערובת החלמונים. טורפים היטב.
מוסיפים את האגוזים הטחונים (היזהרו מטחינת יתר שלא יתחילו להפריש שומן ) ואת הוניל וטורפים לאיחוד. בשלב הזה התערובת תהפוך לסטיקית.
מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר (סוכר בבת אחת ) במשך 3 דקות או עד לקבלת יציב אבל לא נוקשה.
מאחדים בין התערובות בעזרת קיפול החלבונים בהדרגה עד שמתקבלת תערןבת אחידה. להשתדל לא לעבד יותר מידי.
לצקת לתבנית בקוטר 22 ואופים למשך 45 דק׳ .
מצננים לחלוטין ופורסים. שומרים בכלי אטום .
גיוונים - ניתן להחליף את אגוזי המלך בפקאנים טבעיים טחונים
תוסיפו לתערובת העוגה חופן שוקולד צ׳יפס
צפו את העוגה בקרם וניל ופזרו מעל שוקולד מגורר
השתמשתי בתבנית רגליים מתפרקת של סולתם | סוכר סלק שהוא הסוכר היחידי שלא יפגע לכם במרקם העוגה | אבקת סוכר שלא נספגת ונקראית אבקת סוכר להקפאה | ובפעמון הכה יפה לאיחסון .
ואת הכל תשיגו בעולם שכולו חגיגה לאפייה 👇🏼
הנה סוף סוף קיבלתם עוגת פרווה 😎
כל כך רכה כל כך טעימה ועם מינימום מצרכים.
זו עוגה שתרצו להכין בלי קשר ובכל ימות השנה כי היא כל כך קלה
ומקבלת לתוכה אין סוף שדרוגים באהבה גדולה.
אני אוהבת אותה נטולת כל פינפון , מעט אבקת סוכר וגם אותה לא חייב וכוס תה נענע בצד ויש לי חג .
מצרכים :
6 ביצים L או 7 M מופרדות בטמפ׳ החדר
180 גר׳ אגוזי מלך קצוצים
50 גר׳ קמח תפוח אדמה (5 כפות מידה)
5 גר׳ אבקת אפייה (חצי שקית = כפית ורבע )
שלוק מחית או תמצית וניל
150 גר סוכר ( 1/2 כוס + 5 כפות מידה)
עוד 50 גר׳ סוכר( 1/4 כוס פחות כף )
* מחממים תנור ל- 170 מעלות טורבו.
בקערה בינונית טורפים יחד חלמונים + 150 גר׳ סוכר לאיחוד.
מערבבים קמח תפוח אדמה ואבקת אפייה ומוסיפים לתערובת החלמונים. טורפים היטב.
מוסיפים את האגוזים הטחונים (היזהרו מטחינת יתר שלא יתחילו להפריש שומן ) ואת הוניל וטורפים לאיחוד. בשלב הזה התערובת תהפוך לסטיקית.
מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר (סוכר בבת אחת ) במשך 3 דקות או עד לקבלת יציב אבל לא נוקשה.
מאחדים בין התערובות בעזרת קיפול החלבונים בהדרגה עד שמתקבלת תערןבת אחידה. להשתדל לא לעבד יותר מידי.
לצקת לתבנית בקוטר 22 ואופים למשך 45 דק׳ .
מצננים לחלוטין ופורסים. שומרים בכלי אטום .
גיוונים - ניתן להחליף את אגוזי המלך בפקאנים טבעיים טחונים
תוסיפו לתערובת העוגה חופן שוקולד צ׳יפס
צפו את העוגה בקרם וניל ופזרו מעל שוקולד מגורר
השתמשתי בתבנית רגליים מתפרקת של סולתם | סוכר סלק שהוא הסוכר היחידי שלא יפגע לכם במרקם העוגה | אבקת סוכר שלא נספגת ונקראית אבקת סוכר להקפאה | ובפעמון הכה יפה לאיחסון .
ואת הכל תשיגו בעולם שכולו חגיגה לאפייה 👇🏼
תגובות
מוצרים קשורים
תודה על השיתוף
קיבלתם הנחת שיתוף מיוחדת! על מנת להינות מהנחה זו עליכם להוסיף את הפריט לעגלת הקניות בכפתור הוספה לעגלה.
הצטרפו לרשימת המתנה לחזרה למלאי
הצטרפות לרשימת ההמתנה בוצעה בהצלחה.
אנו נשלח אליכם מייל כאשר הפריט יחזור למלאי.