סוכר אינוורטי 500 גרם

E9I49A0OB0
  • 28.00
  • מחיר חבר מועדון:
    0
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
סוכר אינוורטי 500 גרם
סוכר אינוורטי זהו סירופ שנוצר עקב פירוק הסוכר הגרגרי לשתי מולקולות שונות.
הסוכר האינוורטי מסוגל "להחזיק" נוזלים ולחות ובכך עוזר לשמור על עוגות ומאפים לאורך זמן רב יותר ומאט את התיישנותם.
המרקם שנוצר עקב שימוש בסוכר אינוורטי במקום בסוכר רגיל הוא מרקם חלק ונעים, לכן הוא מומלץ לשימוש בקינוחים אשר אינם עוברים אפייה.
אם רוצים להשתמש בסוכר אינוורטי באפייה חשוב לקחת בחשבון כי הסוכר משחים מהר יותר ומתוק יותר מסוכר רגיל ובהתאם צריך להתייחס לכך במתכון בו את משתמשת.

מתאים מאוד לעוגות בחושות, עוגות ובצקי שמרים, גנאש יציב לפרלינים ועוד.

האינוורטי מתוק יותר מסוכר רגיל ומתקרמל במהירות כך שגם נותן צבע שחום ויפה למאפים.

אופן השימוש:

בעוגות בחושות: להחליף 10% מהסוכר באינוורטי

בעוגות ובצקי שמרים: 30-40 גרם אינוורטי לכל 1 קילו קמח (ולהוריד מכמות הסוכר במתכון המקורי)

בגנאש: 10% ממשקל השוקולד במתכון

x

#{title}

#{text}

#{price}